Home > De vijf van Tegelgroep Nederland VS Tiles

De vijf van Tegelgroep Nederland VS Tiles

Onze kernwaarden

Tegelgroep Nederland VS Tiles staat voor innovatie en service. Maar ook voor onze ijzersterke organisatie en ruime ervaring op het gebied van logistiek & IT, productontwikkeling, marketingkracht en commerciële slagvaardigheid. Om samen met onze partners wand- en vloeroppervlakken zoveel mogelijk van tegels te voorzien. Dit doen wij door onze kernwaarden.

Altijd klantgericht werken

Als klant staat u centraal – uw tevredenheid heeft voor ons de grootste waarde. We richten ons op het individu achter de klant, omdat we ons realiseren dat elke klant anders is. Wij zien het als onze taak om de behoeften van onze klant steeds optimaal te beantwoorden met een passende oplossing. Dat is voor ons klantgericht werken.

Oprecht & helder te handelen

We zeggen wat we menen en doen wat we zeggen. Dat doen we simpel, begrijpelijk en ondubbelzinnig. Zodat u als klant precies weet wat u aan ons heeft. Altijd en overal. Zonder uitzondering. Duidelijker kunnen we niet zijn.

Deskundigheid te garanderen

Een toegewijd team van specialisten met een jarenlange ervaring en kennis van zaken informeert u helder over alles wat nu en straks relevant is en hoe daar zo gemakkelijk mogelijk mee om te gaan. Daar kunt u op vertrouwen. Om samen verder te bouwen naar het optimale resultaat.

Partnerships te zoeken én te stimuleren

Samenwerking is de succesfactor om te komen tot een gezamenlijk duurzaam resultaat. Samen weten we meer, kunnen we meer, bereiken we meer. Om samen uitstekende prestaties te kunnen leveren. In ons boek heet dat partnership.

Steeds weer de uitdaging te zoeken

Door onze brandende ambitie om te innoveren, om beter te worden. Het plezier en de passie die we hebben voor ons bedrijf en onze product & diensten steeds om te kunnen zetten in (nog) betere toepassingen en een optimale klantbeleving.

Meer weten wat onze kernwaarden kunnen betekenen voor uw organisatie? Neem contact met ons op.