Home > Tegelgroep Nederland Exterior

Tegelgroep Nederland Exterior

Tegelgroep Nederland Exterior

Keramische tegels kenmerken zich door fantastische eigenschappen. Deze eigenschappen zijn zó goed dat tegels ook uitstekend voor buitengebruik zijn toe te passen. Tegelgroep Nederland Exterior is de business unit die haar focus volledig richt op de mogelijkheden van outdoor toepassingen met keramische tegels en aansluitende producten. Het blootleggen van behoeften van consumenten maar vooral ook van exterior designers, tuinarchitecten en franchise & formuleorganisaties is voor Tegelgroep Nederland Exterior een voortdurend aandachtspunt. Naast een compleet assortiment van keramische tegels voor outdoor gebruik, zijn wij continu bezig met innovaties om tegels voor buiten makkelijker, beter en daardoor duurzamer toe te kunnen passen.

SERAFOAM®

In nauwe samenwerking met één van de meest vooraanstaande keramische producenten brengt Tegelgroep Nederland een geheel nieuw en gepatenteerd product met grote mogelijkheden als het gaat om toepassingen van buitenvloeren, terrassen en sierbestrating. Met de allernieuwste technieken vanuit de keramische sector is het revolutionaire SERAFOAM® tot stand gekomen. Een gaskeramiek vervaardigd uit gerecycled materiaal en volledig inert. Het wordt gekenmerkt door het bijzonder lage volumegewicht met behoud van alle unieke en kenmerkende eigenschappen. Ultralight but solid as stone.

DUOSTONE

De combinatie van SERAFOAM® met hoogwaardige keramische vloertegels van 1 centimeter dik, maakt het nu eenvoudiger dan ooit om keramische tegels als sierbestrating toe te passen. Ondanks de oppervlakte van 60×60 cm en een totale dikte van 4,2 cm is het gewicht per tegel verlijmd op SERAFOAM® slechts 17 kg en maakt het uitermate geschikt om rechtstreeks te plaatsen op een goed en stabiel zandbed. Uniek voor de toepassing van keramische buitentegels. Keramische tegels verlijmen of in specie leggen is niet meer nodig om van een fraaie en sterke buitenvloer te kunnen genieten. En zo toch alle praktische eigenschappen van keramiek te kunnen blijven behouden. Geen kleurverschieting, geen opname van vet- en watervlekken of andersoortige vloeistoffen, zeer onderhoudsarm en vooral bijzonder duurzaam.