Home > Tegelgroep Nederland VS Tiles

Tegelgroep Nederland VS Tiles

V&S Tiles

De geschiedenis van VS Tiles is er één van meer dan honderd jaar oud met een krachtige reputatie. Vandaag de dag is VS Tiles een vooruitstrevende want innovatieve en professionele groothandel van wand- en vloertegels. Wij leveren een totaalpakket dat bestaat uit een hoogwaardig assortiment van keramische tegels en bijbehorende diensten.

Uitgebreid netwerk

Via een uitgebreid netwerk van retailers door heel Nederland bedienen wij consumenten in renovatie- en nieuwbouwprojecten. De focus daarbij ligt op het middenhoge tot hogere segment want VS Tiles biedt meer dan een standaardpakket. VS Tiles kenmerkt zich door haar Premium Ceramic Collections. Consumenten die willen investeren in comfort, uitstraling en duurzaamheid, kiezen voor merken en bijzondere tegelconcepten die VS Tiles vermarkt via haar retailers en partners in Nederland. Deze collecties bestaan uit luxe, hoogwaardige, duurzame en moderne tegels. Wand- en vloertegels volgens de laatste mode, want tegels = fashion.

Naast bekende merken als vtwonen tegels by Douglas & Jones, Venis, Viva, Marazzi en MOSA voert VS Tiles diverse kwaliteitsmerken welke ook de kleinere, specifieke segmenten bedienen.

Merchandising

Bij een uitstekend assortiment horen ook uitstekende diensten. Wij schenken daarom veel aandacht aan merchandising, logistiek en service op maat. Daarnaast laat VS Tiles u graag de allernieuwste trends op tegelgebied zien. Wij richten ons op individuele retailers en retailerketens in het consumenten en professionele circuit. Daarbij kiest VS Tiles voor partijen die topkwaliteit als een van de belangrijkste pijlers in hun bedrijfsvoering beschouwen. VS Tiles ondersteunt dit met een zeer actueel assortiment, uitstekende presentatiemiddelen, een klantgerichte communicatie en bijbehorend advies.