Home > VS Tiles introduceert de collectie Quintessenza

VS Tiles introduceert de collectie Quintessenza

Quintessenza

15 juli 2016

Om haar uitgebreide assortiment zo actueel mogelijk te houden, is VS Tiles constant actief om de trends en ontwikkelingen in de markt door te vertalen naar haar assortiment. Onlangs is een bijzonder merk toegevoegd aan de collectie, namelijk Quintessenza.

Complementair kleurengamma

De tegels van deze Italiaanse producent onderscheiden zich door een unieke combinatie van moderne en klassieke uitvoeringen, de keuze voor verschillende vormen en patronen en geven elke vloer of wand een fraaie uitstraling. Ook bijzonder is dat de tegels optimaal met elkaar te combineren zijn door het gekozen complementaire kleurengamma.

Collectie van Quintessenza

De collectie van Quintessenza omvat op dit moment glanzende handgevormde wandtegels in 6,5×26,6 (verkrijgbaar in Bianco en 5 tinten Grigio) en uitgebreide range in 20x20cm met verschillende structuren en patronen (Cement, Riga, Roccia en Slate) in de kleurtinten Antracite, Grigio en Perla. Ook zijn er hexagons (23×26,6 cm) verkrijgbaar in Antracite, Beige, Grigio en Terra en een druppelvorm (26,6×26,6 cm) in Beige, Bianco en Grigio.

Kortom, een collectie die zeker de aandacht verdiend. Meer weten over deze bijzondere serie? Neem dan contact met ons op.

EERDER