Home > Berichten > Douglas & Jones zomeractie

Douglas & Jones zomeractie

Douglas & Jones zomeractie

Deze zomer staat voor Tegelgroep Nederland – VS Tiles in het teken van de woonvloerenvoordeelactie. Van 15 augustus t/m 30 september profiteren consumenten van speciale actieprijzen bij aanschaf van Douglas & Jones-actietegels. Deze kortingen worden automatisch verwerkt bij de bestelling in de actieperiode.

Geselecteerde series en formaten

Maar liefst 22 tegels zijn in deze periode zeer scherp geprijsd. Het gaat hierbij om voordeel op de serie Woodland, Fusion en Beton. De consumentenadviesprijs van de serie Woodland is hierbij vastgesteld op € 40,- per m2, de serie Fusion op € 49,- per m2 voor formaten 30×60 en 60×60 cm (het formaat 80×80 cm gaat tijdelijk naar € 59,-  per m2) en voor de serie Beton geldt in het formaat 70×70 cm een adviesprijs van € 49,- per m2  en voor formaat 90x90cm slechts € 64,- per m2. Kortom: tijdelijk veel voordeel op drie topseries uit de Douglas & Jones-collectie!

 

Tegelweken.nl

Deze voordeelactie wordt uitgezet via een speciale actiewebsite, www.tegelweken.nl, die verder wordt gepromoot met een grootschalige Facebookcampagne. De drie betrokken tegelseries worden daarbij zowel individueel getoond als in combinatie. Geïnteresseerde consumenten worden vervolgens doorverwezen naar de dichtstbijzijnde dealer.

 

NB: Afname van de tegels dient vóór 31 oktober te zijn. Meer informatie over deze actie? Neem dan contact op met je vertegenwoordiger.