Home > Berichten > Nieuw in de Douglas & Jones collectie

Nieuw in de Douglas & Jones collectie

douglas & jones collectie

Douglas & Jones is een uniek merk ontstaan vanuit een veelvoud van unieke samenwerkingen. Focus ligt hierbij op innovatie met de belofte van topkwaliteit en liefde voor design. Met Douglas & Jones ontstaat een nieuwe wereld aan boeiende en hoogwaardig functionele oplossingen. Ook de nieuwe tegelseries uit de Douglas & Jones collectie vormen de verbindende factor in ieder interieur. Bekijk de nieuwste series Manor, Metals en de Douchetegel. 

 

Douglas & Jones Manor

Serie Manor

Warm, diep en doorleefd. Een collectie voor wand en vloer met een enorme stilistische veelzijdigheid. De vele nuances creëren een sensatie en vooral op grote oppervlakken komen de authentieke en karakteristieke kenmerken van Douglas & Jones MANOR volledig tot uitdrukking.

Het rijke pallet aan verschillende kleuren en vooral de genereuze afmetingen, bieden een veelvoud aan elegante mogelijkheden voor elk denkbare toepassing.

 

Serie Metals

METALS van Douglas & Jones: een uitermate nauwkeurige interpretatie van met de hand bewerkt metaal. Extra bijzonder door het reflecteren van licht en spelen met schaduw in de levendige kleuren. Een meer dan opmerkelijke innovatie op het gebied van keramische tegels voor wanden en vloeren. De Melt uitvoering is zowel industrieel als geavanceerd, met driedimensionale effecten die energie en ritme geven.

De prachtige collectie van rijke afmetingen ontwerpen elk interieur met een ongeremde, veelzijdige originaliteit en zorgen voor een uniek design.

 

Douchetegel

Met recht een bijzonderheid, de Douglas & Jones DOUCHETEGEL. Groot want maar liefst 135 x 90 centimeter, maar op maat aan te passen waar nodig. En met een compleet drain systeem. De ideale oplossing voor een volledig geïntegreerde douchevloer. Onderhoudsvriendelijk, hygiënisch en bijzonder duurzaam. Bovendien aansluitend met de Douglas & Jones BETON collectie (kleuren Antraciet en Grijs) voor een totaalconcept.

 

Douglas & Jones collectie

Bekijk hier de volledige Douglas & Jones collectie. De nieuwe aanwinsten Manor, Metals en de Douchetegel in het echt bekijken bij een dealer in de buurt? Kijk dan even in de Douglas & Jones dealerlocator.