Home > Berichten > Vliegende start voor Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Vliegende start voor Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones

Begin oktober lanceerden Studio Piet Boon en Douglas & Jones met trots de Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones tegelcollectie. Ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Ontworpen vanuit de filosofie van het balanceren van esthetiek, functionaliteit en individualiteit, vormt de collectie een harmonieus geheel. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

Collectie

De tijdloze en spannende collectie is opgebouwd uit zes verschillende en elk bijzondere design series, CONCRETE, SIGNATURE, WAX, TINY MATTE, STONES en de HUGE Tile. Elke tegelserie kenmerkt zich door haar eigenschappen in materiaal, kleurenpallet, afwerking, formaat en textuur. Het resultaat van het karakteristieke creatieve handschrift van de designstudio, ontwikkeld en vermarkt door Tegelgroep Nederland VS Tiles.

Piet Boon tiles

Dedicated dealers

Inmiddels is deze bijzondere tegelcollectie niet alleen veelvuldig onder de aandacht geweest in de media, ook is het dealernetwerk inmiddels uitgebreid tot 20 verkooppunten door heel Nederland. Deze dedicated dealers zullen zeer binnenkort allen voorzien worden van het bijbehorende presentatiemeubel. Naar verwachting zal het netwerk zich de komende tijd verder uitbreiden over meer geselecteerde verkooppunten in Nederland. Meer weten over dit spraakmakende concept? Neem contact met ons op.

Piet Boon tiles & stones