Home > Berichten > Woonvloeren voordeelactie vtwonen tegels

Woonvloeren voordeelactie vtwonen tegels

Woonvloeren voordeelactie

VS Tiles heeft t/m 31 oktober een speciale actie lopen rondom vtwonen tegels, de woonvloerenvoordeelactie. Tijdens deze actie zijn drie series van dit merk, Hormigon, Marwood en Loft, tijdelijk in prijs verlaagd. De series Hormigon en Marwood worden daarmee op een unieke wijze aan het bestaande assortiment toegevoegd, terwijl Loft reeds een van de meest succesvolle series uit de collectie is.

Marwood

Marwood is een prachtige houtserie in vier warme, natuurlijke tinten en een subtiele white uitvoering. Deze tegelstroken van 19,7 x 120 cm worden in een mix van houtnerven geleverd, wat voor een natuugetrouw en warm karakter zorgt.

Loft

De serie Loft is een betonserie in de afmeting 59,2 x 59,2cm. Deze tegels zijn verkrijgbaar in drie kleuren, Grey, Silver en Black. Ook zijn er Block formaten verkrijgbaar (11,4 x 59,2 en 15,6 x 59,2cm).

Hormigon

Hormigon is een karaktervolle tegelĀ  met een vintage tintje, in de afmeting 60x60cm. Deze serie is verkrijgbaar in drie uni kleuren en vijf bijzondere ton-sur-ton dessins.

Facebook-campagne

Deze woonvloerenvoordeelactie wordt aan de consument kenbaar gemaakt via verschillende kanalen. Zo zijn er advertenties geplaatst in vtwonen magazine en is er voor de gelegenheid een speciale actiewebsite gemaakt, www.tegelweken.nl. Ook worden er via Facebook verschillende advertenties verspreid. Meer weten over deze actie? Neem dan contact met ons op!